Konservatives reaktion på informationer i debatindlæg fra Glen Madsen (O)

#

Af Peter Brandi – Foto: Konservative vælgerforening i Hørsholms formand Tomas Dyrbye – Pressefoto

Da vi på Hørsholmnyheder synes, at der i Glen Madsens indlæg hos os, bliver kastet tvivl om administrationens ageren i familien Gruelunds byggesag, rejste vi spørgsmålet overfor vælgerforeningens formand, om det kan smitte af på vælgerforeningens eksklusion af Thorkild Gruelund. Vi har fået følgende svar:

“Sagsbehandlingen på Rådhuset skal være i orden og alle borgere har krav på, at deres sager behandles korrekt. Det kan der ikke herske tvivl om. Den ret til ordentlig sagsbehandling har Thorkild Gruelund selvklart også.

Men det er vigtigt at understrege, at vi som vælgerforening aldrig har taget stilling til Gruelund’s såkaldte vejsag. Vi har ikke noget med kommunens administration at gøre. Jeg har personligt ved flere lejligheder udtrykt min sympati med Gruelund familien i det omfang de måtte have en sag, der ikke er korrekt behandlet af myndighederne.

Gruelund’s problemer i forhold til partiet, skyldtes hans sammenblanding af interesser og åbenlyse illoyalitet overfor parti og borgmester. Indstillingen til hans eksklusion blev støttet af hele vælgerforeningens bestyrelse og hele C-gruppen med borgmesteren i spidsen.

På generalforsamlingen blev den blev bakket op af mere end de krævede 2/3 af stemmerne. Dirigenten på generalforsamlingen var næstformanden for det konservative folkepartis landsorganisation.

Partiet måtte beskytte sig imod den sammenblanding af interesser og den illoyalitet  Gruelund havde udvist. Desværre forstod han det ikke, selv om flere – jeg selv inklusive – gav ham mange chancer til at rette op på det.

Det er midsommer og agurketid, og således er der tradition for, at gamle travere bringes i kog af politiske modstandere, der kæmper for at fastholde negativ momentum og offentlighedens bevågenhed.

En fri og åben debat er livgivende for den demokratiske proces, og vi har hermed haft lejlighed til atter at redegøre for sagens rette sammenhæng.”

Læs Glen Madsens indlæg her: https://xn--hrsholmnyheder-qqb.dk/?p=2968

Thorkild Gruelund, medlem af kommunalbestyrelsen for SocialKonservative (Q) – Foto: Peter Brandi©

Fra redaktionen har vi naturligvis også spurgt Thorkild Gruelund fra SocialKonservative, om hans reaktion på indlægget fra Glen Madsen. Han udtaler til os, “Jeg synes faktisk at Glens arbejde er flot. Det bør stå alene !”

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk