Liberal Alliance i Hørsholm har fået ny formand

#

Af Jakob Nybo, medlem af kommunalbestyrelsen for (I) – Den nye formand Jes Weinreich Holm – Pressefoto

Liberal Alliance Hørsholm har onsdag 1. juli 2020 afholdt ordinær generalforsamling, hvor Jes Weinreich Holm blev valgt enstemmigt til formand under stor jubel. ‘Jes har været et aktivt og bidragende medlem i Liberal Alliance Hørsholm i mange år, og jeg mener, at han har sunde liberale værdier, er en samlende person med store organisatoriske kvaliteter, hvorfor han er den helt rette til at føre Liberal Alliance Hørsholm til næste kommunalvalg, som er tirsdag den 16. november 2021’, siger Jakob Nybo, kommunalbestyrelsesmedlem i Hørsholm for Liberal Alliance.

‘Til kommunalvalget i 2017 fik vi (Liberal Alliance) i alt 956 stemmer, hvilket sikrede et stort mandat – men desværre ikke 2 mandater.

Ved at føre en fornuftig ansvarlig liberal politik, fokus på de kommunale kerneopgaver og forsøge at forhindre en kommunal bankerot pga. flertallets overforbrug tror jeg på, at vi bliver belønnet af vælgerne og får nok stemmer til 2 mandater’ siger Jakob Nybo.

Jes er uddannet og arbejder som ingeniør. Børneskoene har Jes trådt på Bornholm, og han har fortsat en smuk dialekt. Jes er gift med Henriette og har to voksne børn. I fritiden dyrker han karate og er en livsnyder med stor rejselyst og kulinariske nydelser.

Den nyvalgte bestyelse – Pressefoto

Den øvrige nyvalgte bestyrelse består af Niels Anker Hansen, Ronni Joensen samt Jakob Nybo og med Anne Bak og Finn Gyntelberg som suppleanter.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk