Kampen om tredjepladsen starter i Aarhus lørdag

#

Af Mads Olesen – Foto: Markus Kluge©

Når Aabyhøj og Hørsholm lørdag støder sammen i Aabyhallen i Aarhus ligner det starten på en direkte kamp om tredjepladsen i Dameligaen. De to hold har begge haft det svært mod topholdene Amager og BMS Herlev og det kan godt se ud som om, lørdagens to modstandere kommer til at kæmpe om tredjepladsen ved sæsonens slutning.

De to hold har mødt hinanden en enkelt gang, i sæsonpremieren, så de tre resterende opgør inden slutspillet, bliver en stor del af programmet for begge hold. Aabyhøj har seks grundspilskampe tilbage og Hørsholm otte. Begge hold har dog også stadig mulighed for at hente topholdene.

Aabyhøjs store profil er Malene Lind Pedersen, der som 19-årig fører Dameligaen i point pr. kamp med 19. Lige efter hende kommer 18-årige Alberte Rimdal, der lægger 16 point i kurven i snit.

Aarhusianerne kommer ind til kampen med selvtillid, efter to friske sejre over SISU, mens Hørsholm sidst havde en horribel skudprocent i et nederlag på hjemmebane til Amager.

Hørsholm anføres i point af anfører Gritt Ryder, med lige under 15 pr. kamp, mens Elisabeth Brynaa er den eneste anden med mere end 10 point i snit.

Kampfakta:
Række: Dameligaen
Hold: Aabyhøj IF vs. Hørsholm 79ers
Sted: Aabyhallen
Tid: Lørdag 23. januar 14:00

Stilling: http://www.dameligaen.dk/da/top/turnering/stilling/?season_id=119163&league_id=13883

da_DKDansk