Ny formand for Venstre i Hørsholm

#

Af Peter Brandi – Preben Carøe – PR-foto

Venstre meddeler i en pressemeddelelse, at den hidtidige formand Stig Brammer, grundet stort arbejdspres, har ønsket at fratræde som formand for Venstre i Hørsholm.

Derfor har bestyrelsen i Venstre i Hørsholm konstitueret sig med bestyrelsesmedlem Preben Carøe som fungerende formand, indtil den næste ordinære generalforsamling.

Klaus Topholm 1. næstformand – PR Foto.

Da den igangværende valgkamp til Kommunalvalget i november vil trække meget på ressourcerne hos såvel formand som næstformand, både på det politiske og det organisatoriske område, har bestyrelsen samtidig konstitueret sig med Klaus Topholm som 1. næstformand og David Rye-Nielsen som 2. næstformand – Preben Stenskjær fortsætter som kasserer indtil næste ordinære generalforsamling.

Den nye formand Preben Carøe er kendt, som en stærk kritiker af den konservative gruppe i Kommunalbestyrelsen. En kritik som i flere år er kommet til udtryk gennem skarpe læserbreve. Læserbreve som også har indeholdt, mere end en snert, kritik af den kommunale administration.

Med udnævnelsen af den nye formand, ser det ikke umiddelbart ud til, at der vil komme en snarlig forsoning mellem Venstre og Konservative i Hørsholm.

Det bliver spændende at se om Preben Carøe, ønsker at bidrage til en mere positiv tone mellem partierne.

da_DKDansk