Hørsholm mod semifinalerne med sejr

#

Af Mads Olesen – Arkivfoto: Peter Brandi©

Onsdag aftens kamp i Hørsholmhallen havde SISU som hjemmehold og Hørsholm som gæster, på grund af corona-testcenter på SISU’s normale hjemmebane, samtidig med at kampen ingen betydning havde for stillingen. Ingen af holdene delte dog gaver ud i en velspillet kamp, der endte 70-85 til Hørsholm.

Der blev scoret flittigt fra kampens start, og især Hørsholms Kristine Pedersen havde indstillet kanonen. Den hurtige guard scorede tre gange fra tre’eren i kampens første to-et-halvt minut, hvisket var med til at sende Hørsholm i front 8-12.

Det satte tonen for det meste af første halvleg, hvor begge hold scorede flittigt, på trods af en fin intensitet i de to forsvar. Ved pausen var Pedersen på 11 point for Hørsholm, mens Tullin og Rydder hver havde scoret otte. I den anden ende var det De Klauman med 10 og Blauenfeldt med 8, der stod for pointene.

Hørsholm var foran det meste af halvlegen, men kunne ikke skabe en afgørende føring og holdene gik til pause ved stillingen 35-40. Det ændrede sig imidlertid fra starten af anden halvleg. Hørsholms forsvar satte tempoet op, med blandt andet to stjålne bolde fra Josephine Tullin, mens angrebet flød og skuddene igen gik i.

21 point blev det til for hjemmeholdet på de første lige over fem minutter, blandt andet med 12 point og tre tre-pointere fra Gritt Ryder. Det sendte Hørsholm i front med 44-61 og det lignede kampens afgørelse.

Fra starten af fjerde periode satte Hørsholm et ungt hold på banen og resten af kampen lå forskellen mellem de to hold på 10-15 point, inden Hørsholm endte med at tage en sejr på 70-85.

Fokus vendes nu mod semifinalerne, hvor Hørsholm møder Amager, mens BMS Herlev støder sammen med Aabyhøj. Der spilles bedst af tre kampe og serien mellem BMS Herlev og Aabyhøj starter lørdag i UCC-hallen, mens den ditto mellem Hørsholm og Amager tager sin begyndelse søndag i Amagerhallen.