Nye ejere, nyt navn og nye åbningstider til frisørsalon i Hørsholm

#

Af Peter Brandi – De nye ejere fra venstre Julie Stange, Bettina Kempf og Anja Victoria Zeberg Foto: Peter Brandi©

Efter lang tids venten åbner frisørsalon Hairbeat på Usserød Kongevej 10 A. Aftalen om overtagelse af forretningen blev indgået i september sidste år og åbningen planlagt til januar i år. Men som bekendt, åbner frisørsaloner i Hørsholm først den 6. april.

Den tidligere ejer Marianne, og frisør Lisbeth, vil fortsat være at finde i den nye salon, som en del af den 7 ”mands” store besætning i Hairbeat.

De nye ejere Anja Victoria Zeberg, Bettina Kempf og Julie Stange, har brugt ventetiden til at få ombygget salonen, så den har fået et mere ”raw look” som ejerne kalder det. Ud over det ændrede udtryk, har de også inddraget 1. salen som salon med 5 pladser, og med de 4 pladser der er i stueplan, er der nu i alt 9 pladser. Salonen har både børn, kvinder og mænd som kundeunderlag.

Hairbeat set udefra – Foto: Peter Brandi©

Anja og Julie er begge på barsel frem til sommerferien, så Bettina er den ejer, som du kan møde i salonen i de første måneder.

De tre ejere har arbejdet sammen før i Salon Alias, hvorfra de også kender de sidste to frisører Ann-Sofie og Pernille. Tilsammen kommer de til at udgøre en sammentømret og dygtig enhed.

På spørgsmålet om, hvad der kendetegner den nye frisørsalon, er svaret nogenlunde samstemmende, at det primært er den personlige pleje og inspiration de yder kunderne, der skal gøre det til en oplevelse for kunderne at besøge dem.

Hvorfor navnet Hairbeat
Bettina fortæller: ”Vi havde sat os for at finde et helt nyt navn, som ud over at være nyt også skulle være let genkendeligt som et navn på en frisørsalon. Efter grundig research valgte vi Hairbeat, der også indeholder en moderne reference til rytme, som vi mener at vi godt kan leve op til.”

Bettina i hårvaske-stolen der også er en massagestol – Foto: Peter Brandi©

Nye åbningstider
”Vi har alle stor erfaring som frisører i Hørsholm,” siger Julie og fortsætter,” derfor ved vi, at der er en del kunder, der ønsker at blive serviceret i ydertiderne. Derfor åbner vi kl. 7 om morgenen 2 dage om ugen, og vi lukker først kl. 20, 3 dage om ugen. Ud over det er vi rimeligt fleksible med vores åbningstider.”

Faglig opdatering
Såvel ejere som frisører deltager jævnligt i branchens kurser, hvor de følger med i såvel mode som metodik. Ud over det følger de naturligvis med på de sociale medier, der fortæller om udviklingen i ind- og udland.

Drikkevarer
Vi kender alle til, at vi kan få serveret vand/te/kaffe hos vores frisør, men hos Hairbeat har I valgt at udvide udvalget så meget, at I ligefrem har et ”menukort” over mulighederne?
”Ja – ”siger Anja, ”vi vil også på den side, være mere for vores kunder. Så vi har forskellige former for kaffe, varm chokolade, hyldeblomst og strawberry saft – ud over det har vi også vin og bobler, og i den lidt stærkere ende har vi gin og tonic og rom og cola.”

Fra venstre Bettina, julie, og Anja på første sal med udsigt til Midtpunktet – Foto: Peter Brandi©

Placering lige overfor Midtpunktet
Rent umiddelbart skulle man tro, at den placering skulle gøre det svært at komme til og fra salonen, men de 3 ejere påpeger, at de netop har valgt placeringen fordi det er let at komme dertil med offentlige transportmidler, samtidig med at der er gratis to-timers parkering lige overfor, der mod betaling kan forlænges.

Du kan finde Hairbeats hjemmeside her- hairbeat.dk/

Her fra Hørsholm Nyheder ønsker vi alle i Hairbeat held og lykke med projektet.

da_DKDansk