Aktuelle smittetal i Hørsholm (nysmittede de seneste 7 dage)

#

Foto: Peter Brandi©

Hørsholm Kommune oplyser følgende i en pressemeddelelse.

Besøgsforbud på Plejecenter Margrethelund

Alle beboere og medarbejdere på Margretelund er blevet testet systematisk hen over de sidste par uger, eftersom en medarbejder var blevet smittet. I sidste uge opdagede vi en smittet beboer, og derfor blev alle testet igen. På beboernes seneste tests viser det sig, at der desværre er endnu to smittede beboere på Margrethelund – nu i alt tre smittede beboere og fem smittede medarbejdere.

Ingen af de smittede medarbejdere er vaccinerede, og den første beboer, som blev smittet i sidste uge, er heller ikke vaccineret (efter eget valg). De to nysmittede er hhv. i gang med vaccination og færdigvaccineret i januar.

På grund af smitteudbruddet har kommunen modtaget påbud om besøgsforbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Besøgsforbuddet gælder foreløbig i 4 uger, og betyder, at beboerne ikke kan modtage besøg i den kommende tid. Besøgsforbuddet gælder ikke i kritiske situationer.

Der er pt ingen smittede på de øvrige plejecentre.

Folkeskoler

Indenfor den seneste uge har der været:

  • 7 nye smittede på Hørsholm Skole
  • 1 ny smittet på Rungsted Skole
  • 1 ny smittet på Vallerødskolen
  • Ingen nysmittede på hverken Usserød Skole eller Lundevejsskolen

Dagtilbud

Der er pt ingen nysmittede i dagtilbud inden for den seneste uge.

Peter

da_DKDansk