Bob Dylan 80 år

#

Bob Dylan – Foto: Sony Music©

Selvom Hørsholm Bibliotek p.t. er lukket ned pga. kommunens høje incidenstal, håber de meget på at kunne åbne dørene for deres lånere i nærmeste fremtid. De håber blandt andet på, at kunne byde velkommen den 25. maj til et (coronasikkert) foredrag om Bob Dylan i anledningen af hans 80 års fødselsdag.

Kom med til et spændende foredrag om Bob Dylan d. 25. maj kl. 18:30 – 20:30.

Journalist og forfatter, Espen Strunk, fortæller om legenden Bob Dylan, som fylder 80 i år. Det er næppe muligt at overvurdere den betydning, amerikanske Robert A. Zimmermann, alias Bob Dylan, har haft for populærmusikken de seneste halvtreds år.

Han har udgivet knap tredive studieplader inklusiv et kreativt klimaks i midten af halvfjerdserne. Sidstnævnte vil være blandt nedslagspunkterne, når der inviteres på et strejftog i Dylans enestående værk og karriere. Og så skal vi naturligvis tale om livekunstneren Dylan, som har besøgt Danmark utallige gange gennem den lange karriere – og som Espen Strunk har fulgt tæt de sidste to årtier.

Billetter koster 40 kr. og kan købes via bibliotekets hjemmeside.

Lokalitet: Lilletrommen

Peter

da_DKDansk