”Årets Sportsnavn 2020” er valgt

#

Af Peter Brandi – Fra venstre: Marcus Olsson – Per Holten – Mike Steen Hansen – Morten Slotved – Peder R. Pedersen – Gritt Ryder – Foto: Peter Brandi©

I forbindelse med afsløringen af statuen ”Forskeren” blev det offentlig gjort, hvem der var valgt som ”Årets Sportsnavn” i Hørsholm.

Introduktionen til ”Årets Sportsnavn 20202 blev foretaget af Mike Steen Hansen. Blandt de mange mulige kandidater var der to tilbage. Der var tale om ishockeyspilleren Marcus Olsson, hvis valg blev motiveret af Per Holten. Han nævnte blandt andet Marcus Olssons flerårige store indsats for Rungsted Seirr Capital.

Gritt Ryder med blomster og statuette, sammen med Borgmester Morten Slotved (C) – Foto: Peter Brandi©

Den anden kandidat var Gritt Ryder, anfører for Hørsholm 79’. Her var det Peder R. Pedersen der motiverede valget af Gritt Ryder, han fremhævede, blandt andet, at Gritt har spillet i Hørsholm 79’ siden hun var 6 år kun afbrudt af et par år i USA. Selv om Hørsholm 79’ ”kun” blev nr. 2 i år, har Gritt haft en stor andel i både guldmedaljerne i 2019, og sølvmedaljerne i 2020. Hun har som anfører for, både Hørsholm 79’ og for det danske damelandshold, en stor indflydelse på damebasket igennem 20 år.

Det var Gritt Ryder, der løb med titlen som ”Årets Sportsnavn 2020”, og Borgmester Morten Slotved overrakte hende prisen, nemlig ”Forskeren” i en mindre udgave.

Tillykke herfra til en velfortjent titel.

da_DKDansk