Ældre og udsatte snydt for rengøring – det er ikke i orden!

#

Af Glen Madsen, medlem af kommunalbestyrelsen (O) – Privatfoto

I forbindelse med den igangværende valgkamp er jeg fra flere forskellige borgere blevet gjort opmærksom på, at de den senere tid er blevet snydt for den rengøring, de er visiteret til. Nogle endda flere gange i træk. Begrundelsen for den manglende rengøring skulle øjensynligt være personalemangel.

Det er helt og aldeles urimeligt at ældre og udsatte skal bo i en måned eller halvanden i beskidte hjem. Det er uværdigt, og det kan vi som kommune ikke være bekendt!

I Social- og Seniorudvalget er vi hverken fra direktionens eller borgmesterens side blevet gjort bekendt med den manglende rengøring eller den beskrevne personalemangel. Det er stærkt utilfredsstillende. Men det værste er nu, at man ikke straks har kontaktet et eksternt rengøringsfirma, så nogle af de borgere, der har det allersværest, ikke har skulle leve i beskidte hjem over mange uger.

Når borgmesteren skal reddes ud af penible situationer eller klædes på til at tale udenom på spin- og mediekurser, så skorter det ikke på viljen til at bruge mange millioner kroner på hundedyre eksterne konsulenter og advokater. Men når ældre og udsatte ikke kan få gjort rent, så sidder man på hænderne og fralægger sig ansvaret.

Jeg synes, det er en pinlig affære!

da_DKDansk