Ældres bedste er hjerteblod for mig og Dansk Folkeparti

#

Af Glen Madsen (O), medlem af kommunalbestyrelsen i Hørsholm – Privatfoto

Da jeg gik ind i politik, var en af hovedårsagerne, at jeg havde et brændende ønske om at gøre det bedre for de ældre, at give dem flere muligheder for livskvalitet og selvbestemmelse.

Det ønske har jeg, efter 4 år i Kommunalbestyrelsen, stadigvæk. Og jeg kan, uden at rødme, godt sige, at jeg har været den af Hørsholms 19 kommunalbestyrelsesmedlemmer, der har kæmpet allermest for flere penge til ældreområdet. For det er i al sin enkelthed det, det drejer sig om, hvis vi gerne vil have flere ældrevenlige faciliteter, mere frivilligt arbejde, flere varme hænder og give jer mulighed for mere livskvalitet.

Op til valg er der sjældent grænser for, hvor mange kandidater og partier, der gerne vil de ældre det bedre. Det er selvfølgelig fantastisk, men når man leverer en helt anden politik mellem valgene, så er det jo bare valgflæsk.

Kigger man på Dansk Folkepartis budgetforslag fra denne valgperiode og sammenligner med de øvrige partiers – især flertallets indgåede budgetaftaler, så er det åbenlyst, at mine ambitioner på ældreområdet er størst af alle.

Ønsker du, som jeg, at ældreområdet skal løftes, så er det altafgørende med et styrket mandat til Dansk Folkeparti ved kommunalvalget den 16. november. Så brug din stemme med omhu.

da_DKDansk