Vinterferieaktiviteter på Hørsholm Bibliotek

#

Af Peter Brandi – Pressefoto

Prøv de nye flotte læsehuse, se om du kan finde Nemo i den nye Eventyrhule eller kom til et af Bibliotekets arrangementer i vinterferien 2022.

Mandag den 14. februar 2022 kl. 10-13 opsættes krea-langbordet op i udlånet og der bydes indenfor til porcelænsmaling som dekoration og kunstnerisk udtryk for børn og familier.

Billedkunstner og kunstformidler Mette Wille kommer forbi med masser af genbrugsporcelæn og porcelænsfarver. Undervejs i workshoppen vil hun give tips og teknikker til det kreative arbejde, hvor det er deltagernes egne idéer og udtryk, som skal males frem.

Der kan være 25 deltagere ad gangen. Er der fuldt når man kommer, må man lige vente til der bliver plads ved bordet. 

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.

Pressefoto

Onsdag den 16. februar 2022 kl. 11-12.30 får Biblioteket besøg af Zoo!
To medarbejdere fra Zoologisk Have fortæller og fremviser forskellige dyr, de har taget med. Der vil være rig mulighed for at komme helt tæt på dyrene, og hvis man tør kan man også få lov til selv at holde dem. 
De første 15-20 minutter er der foredrag, derefter kan man se, røre og holde dyrene. For børn fra 5 år.

Arrangementet koster 40 kr. og billetter kan købes via biblioteks hjemmeside – husk både børn og voksne skal have billet.

Torsdag den 17. februar 2022 afholder Ice for Kids tre workshops (kl. 10 / kl. 11 / kl.12), hvor du kan prøve at hugge din helt egen isskulptur med vejledning af en ægte billedhugger!

Pressefoto

Alle børn får en isblok, et sted at arbejde og værktøj til at bearbejde isen med. Og så er det ellers bare om at slippe kreativiteten løs og omdanne isblokken til en smuk isskulptur. Børnene vil få hjælp og vejledning undervejs af billedhugger Søren Cip Nielsen. Husk godt med varmt tøj, da workshoppen afholdes udendørs. Man skal være minimum 7 år for at deltage, og børn under 10 år skal ledsages af en voksen.

Arrangementet koster 40 kr. pr. deltagende barn og kan købes via bibliotekets hjemmeside.

Biblioteket glæder sig SÅ meget til at se jer på biblioteket i vinterferien 😊

NB. Biblioteket følger de gældende corona-retningslinjer. Husk derfor, at der ved arrangementer skal vises gyldigt coronapas for personer over 15 år og bæres mundbind for personer over 12 år, når du ikke sidder ned.

Biblioteket glæder sig til at byde dig velkommen.

da_DKDansk