Liberal Alliance Hørsholm afholdt generalforsamling og glædes over 20% medlemsfremgang 

#

Foto af nyvalgte bestyrelsen for Liberal Alliance Hørsholm. Fra venstre Jonas Gudjonsson, Ronni Joensen, Jes Weinreich Holm, Jonas Busekist og Jakob Nybo. Pressefoto

Liberal Alliance Hørsholm afholdt generalforsamling onsdag 11. maj 2022. Jes Weinreich Holm blev genvalgt til formand og Jakob Nybo fortsætter som politisk ansvarlig.

‘Vi blev desværre ikke valgt ind til kommunalvalget i november 2021, så nu mangler byen den økonomiske vagthund for det kommunale overforbrug samt den positive kritiske fremadskuende indstilling’ siger Jakob Nybo. 

‘Som lokalforening vil vi fokusere på at understøtte Liberal Alliance landspolitisk, og vi ser meget frem til det kommende Folketingsvalg, som skal holdes senest den 4. juni 2023 dvs. indenfor 13 måneder. Alex Vanopslagh gør det jo særdeles godt, og LA står til en større fremgang landspolitisk. Desuden glæder vi os over, at vi har haft en medlemsfremgang på 20 % det seneste år i lokalforeningen’ siger Jes Weinreich Holm.

da_DKDansk