Ny leder af aktivitetscenter Sophielund

#

Af Peter Brandi – Niels Esbech – Pressefoto

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Niels Esbech som ny leder af Aktivitetscenter Sophielund, som er et kommunalt tilbud til alle pensionister, efterlønnere og førtidspensionister, der er bosiddende i Hørsholm Kommune.

Niels er uddannet ergoterapeut og kommer fra en stilling i Frivilligcenter og Selvhjælp Lyngby-Taarbæk, hvor han har arbejdet med at udvikle og drive idrætstilbud til borgere med særlige behov, herunder at rekruttere og engagere frivillige i foreningsarbejdet.

Niels tiltræder stillingen den 1. august og udtaler:
“Jeg glæder mig utrolig meget til at møde alle på Aktivitetscenter Sophielund – både medarbejdere, frivillige og de daglige brugere. Jeg vil gøre mit yderste for at sikre, at Sophielund fortsat er et fantastisk og relevant tilbud til borgerne og en god arbejdsplads. Jeg er stolt af at blive medvirkende til driften af et sted, som bidrager til så meget livskvalitet hos Hørsholms Kommunes borgere.”

Centerchef Dorte Dahl ser frem til samarbejdet:
”Jeg er sikker på, at Niels med sin faglige baggrund og sin erfaring fra arbejdet med frivillige både kan bidrage positivt til videreførelsen af et levende aktivitetscenter samt til udviklingen af samarbejdet på tværs af de forskellige aktivitetstilbud, vi har i kommunen.”

Den tidligere leder af aktivitetscenteret, Lisbeth Storgaard er gået på pension af familiemæssige årsager.

da_DKDansk