Julearrangement i Arboretet 17. december

#

Lørdag d. 17. december kl. 10-14 jules der i Arboretet med klippe-klistre og posteløb til børn samt rundvisning til voksne.

Der klippes og klistres i Julestuen, og da vi endnu ikke har fået pyntet vores juletræ, har vi brug for hjælp med at pynte det. Vil I hellere have jeres kreationer med hjem til eget juletræ, må I dog også meget gerne det.

Tag din familie med, gå på opdagelse i samlingen, led efter Arboretets skovnisse og prøv vores jule-posteløb.

Rundvisning kl. 13 med Ole Kim Hansen fra Københavns Universitet der viser træer og buske med tilknytning til julen og fortæller om forskning i juletræer. Rundvisningen varer ca. 1 ½ time. Husk varmt tøj, godt fodtøj og vær forberedt på en god gåtur gennem samlingen.

Alle arrangementer er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Aktiviteter i Julestuen er tiltænkt børn og børnefamilier hvor rundvisningen er til voksne. Alle arrangementer er dog åbne for alle (med undtagelse af hunden, der skal blive hjemme).

Vi glæder os til at se jer.

da_DKDansk